Canabis Medicinal Romania

Plată și livrare

METODA DE PLATA:

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.canabismedicinal.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

1. Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

2. Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.


Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

SC Medican SRL
CUI RO48509263
Nr. Reg.Com. J12/3093/19.07.2023
Sediul social: Sat Floreşti, Comuna Floreşti, Strada Urusagului, Nr. 32C, corp C, Etaj 2, Ap. 17,Judet Cluj, Romania, 407280
Banca Transilvania Cont IBAN: RO57BTRLRONCRT0CM6802601 –  SWIFT/BIC BTRLRO22


3. Prin Card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SC Medican SRL.


LIVRAREA PRODUSELOR

a) LIVRARE PRIN CURIER RAPID ÎN 24-48 ORE

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valoare de peste 199 Lei! Pentru comenzile sub 199 Lei, costul transportului este de 20 Lei.

b) LIVRARE PRIN CURIER RAPID INTERNAȚIONAL ÎN 3-7 ZILE

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valoare de peste 500 Lei (100 EUR)! Pentru comenzile sub 500 Lei, costul transportului este de 75 Lei (15 EUR).

c) LIVRARE PRIN PACHETOMATELE EASYBOX ÎN 24-48 ORE

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valoare de peste 199 Lei! Pentru comenzile sub 199 Lei, costul transportului este de 15 Lei.

CE SUNT PACHETOMATELE EASYBOX ȘI CARE SUNT BENEFICIILE LOR: 

  • Program non-stop, 24/7 
  • Permite plata rambursului la ridicarea coletului fără limitarea valorii acestuia
  • Plata coletului se face numai prin intermediul unui card bancar 
  • Ai la dispoziție 2 zile pentru a ridica coletele din locația aleasă.

Locații rețea EasyBox Sameday: [Hartă] 

Ridică singur coletul de unde dorești. La ridicarea coletului, plata se poate efectua doar cu cardul!


Livrarea produselor se poate realiza într-un interval minim de 24 de ore și maxim 48 de ore, de la validarea tuturor detaliilor comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, prețuri) și/sau de la efectuarea plății – în cazul plății anticipate (ordin de plată, virament bancar, avans în numerar).

  • Comenzile realizate și confirmate până la ora 14:30 sunt expediate în aceeași zi și ajung la destinație în aproximativ 24 de ore. 
  • Comenzile realizate și confirmate după ora 14:30 sunt expediate în ziua următoare (lucrătoare) și ajung la destinație în aproximativ 24 de ore. 
  • Livrarea comenzii se efectuează la domiciliu, pe baza adresei furnizate de client. 
  • canabismedicinal.ro expediază comenzi pe teritoriul României.

Factura fiscală va fi emisă în format electronic și poate fi utilizată în contabilitate, având valoare fiscală conform Legii privind înregistrarea operațiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007. La cerere, factura poate fi emisă și pe suport de hârtie.

La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului. Orice probleme legate de integritatea și conținutul coletelor pot fi semnalate în momentul livrării, pe AWB sau prin întocmirea unui proces verbal de constatare împreună cu curierul. În situații grave, se poate refuza integral primirea și plata coletului.

Orice mențiuni referitoare la problemele privind integritatea sau conținutul coletelor trebuie făcute în momentul livrării, pe AWB sau prin întocmirea unui proces verbal de constatare, refuzându-se primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare cu privire la aceste aspecte vor fi considerate nule. Toate constatările privind integritatea coletului/coletelor vor fi făcute în prezența agentului curierului, prin întocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

Termenul de livrare obișnuit pentru produsele aflate în stoc în magazinul nostru electronic este de 1-2 zile de la înregistrarea comenzii, în timp ce pentru cele aflate în afara stocului sau aduse la comandă specială este de 7-14 zile. În condiții speciale, canabismedicinal.ro își rezervă dreptul de a prelungi timpul de livrare, cu notificarea prealabilă a persoanei care a efectuat comanda.

Vă rugăm să nu acceptați colete vizibil deteriorate sau rupte, cu folia tăiată, ruptă sau lipsă, fără a anunța unul dintre operatorii noștri de vânzări. Verificați integritatea coletului în prezența curierului care efectuează livrarea. Doar astfel se pot solicita despăgubiri pentru deteriorările survenite în timpul transportului!

Coșul dvs.

Pentru a continua navigarea pe acest site trebuie sa confirmi ca ai minim 18 ani impliniti.

Informatiile prezentate in website-ul www.canabismedicinal.ro sunt de natura istorica, educationala sau stiintifica, și nu trebuie interpretate ca fiind sfaturi sau instrucțiuni medicale, sau ca înlocuitor pentru indicațiile medicului sau altui profesionist medical personal. Totodata nu constituie in vreun fel catre indemn explicit sau implicit la consumul de cannabis!

Subliniem in mod expres faptul ca toate persoanele care folosesc informatiile regasite in acest website sau le pun in practica, sunt total raspunzatoare pentru faptele lor.

Utilizarea produselor din cannabis sau a celor care contin THC sau CBD, este necesara a fi supravegheata de catre un medic specialist. In Romania, desi legislatia actuala permite aceasta posibilitate, nu exista o infrastructura necesara, iar administrarea sau consumul acestor produse in afara unei astfel de structure este ilegala si nerecomandata!

Persoanele implicate in editarea continului sau colaboratorii, nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele fapte ale unor terti, care desfasoara actiuni in neconcordanta cu legea din Romania.

Site-ul CanabisMedicinal.ro nu sustine, nu incurajeaza si nu promoveaza consumul sau traficul de substante ilegale.