Canabis Medicinal Romania

Termeni și condiții

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Toate drepturile asupra conținutului integral al site-ului canabismedicinal.ro – inclusiv imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte date – sunt deținute de canabismedicinal.ro și furnizorii săi și sunt protejate conform prevederilor Legii drepturilor de autor și a legislației privind proprietatea intelectuală și industrială. Utilizarea neautorizată a oricărui element menționat anterior este supusă sancțiunilor conform normelor legale aplicabile.

Pentru a semnala orice încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@canabismedicinal.ro


FRAUDĂ

Orice tentativă de accesare a datelor personale ale altui utilizator, de modificare a conținutului site-ului canabismedicinal.ro sau de afectare a performanțelor serverului pe care rulează site-ul canabismedicinal.ro va fi considerată o încercare de fraudare a site-ului canabismedicinal.ro și va determina inițierea unei investigații penale împotriva persoanei sau persoanelor implicate în această acțiune.


LIVRAREA PRODUSELOR

a) LIVRARE PRIN CURIER RAPID ÎN 24-48 ORE

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valoare de peste 199 Lei! Pentru comenzile sub 199 Lei, costul transportului este de 20 Lei.

b) LIVRARE PRIN CURIER RAPID INTERNAȚIONAL ÎN 3-7 ZILE

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valoare de peste 500 Lei (100 EUR)! Pentru comenzile sub 500 Lei, costul transportului este de 75 Lei (15 EUR).

c) LIVRARE PRIN PACHETOMATELE EASYBOX ÎN 24-48 ORE

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valoare de peste 199 Lei! Pentru comenzile sub 199 Lei, costul transportului este de 15 Lei.

CE SUNT PACHETOMATELE EASYBOX ȘI CARE SUNT BENEFICIILE LOR: 

• Program non-stop, 24/7 

• Permite plata rambursului la ridicarea coletului fără limitarea valorii acestuia 

• Plata coletului se face numai prin intermediul unui card bancar 

• Ai la dispoziție 2 zile pentru a ridica coletele din locația aleasă.

Locații rețea EasyBox Sameday: [Hartă] 

Ridică singur coletul de unde dorești. La ridicarea coletului, plata se poate efectua doar cu cardul!


Livrarea produselor se poate realiza într-un interval minim de 24 de ore și maxim 48 de ore, de la validarea tuturor detaliilor comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, prețuri) și/sau de la efectuarea plății – în cazul plății anticipate (ordin de plată, virament bancar, avans în numerar).

  • Comenzile realizate și confirmate până la ora 14:30 sunt expediate în aceeași zi și ajung la destinație în aproximativ 24 de ore.
  • Comenzile realizate și confirmate după ora 14:30 sunt expediate în ziua următoare (lucrătoare) și ajung la destinație în aproximativ 24 de ore.
  • Livrarea comenzii se efectuează la domiciliu, pe baza adresei furnizate de client.
  • canabismedicinal.ro expediază comenzi pe teritoriul României.

Factura fiscală va fi emisă în format electronic și poate fi utilizată în contabilitate, având valoare fiscală conform Legii privind înregistrarea operațiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007. La cerere, factura poate fi emisă și pe suport de hârtie.

La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului. Orice probleme legate de integritatea și conținutul coletelor pot fi semnalate în momentul livrării, pe AWB sau prin întocmirea unui proces verbal de constatare împreună cu curierul. În situații grave, se poate refuza integral primirea și plata coletului.

Orice mențiuni referitoare la problemele privind integritatea sau conținutul coletelor trebuie făcute în momentul livrării, pe AWB sau prin întocmirea unui proces verbal de constatare, refuzându-se primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare cu privire la aceste aspecte vor fi considerate nule. Toate constatările privind integritatea coletului/coletelor vor fi făcute în prezența agentului curierului, prin întocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

Termenul de livrare obișnuit pentru produsele aflate în stoc în magazinul nostru electronic este de 1-2 zile de la înregistrarea comenzii, în timp ce pentru cele aflate în afara stocului sau aduse la comandă specială este de 7-14 zile. În condiții speciale, canabismedicinal.ro își rezervă dreptul de a prelungi timpul de livrare, cu notificarea prealabilă a persoanei care a efectuat comanda.

Vă rugăm să nu acceptați colete vizibil deteriorate sau rupte, cu folia tăiată, ruptă sau lipsă, fără a anunța unul dintre operatorii noștri de vânzări. Verificați integritatea coletului în prezența curierului care efectuează livrarea. Doar astfel se pot solicita despăgubiri pentru deteriorările survenite în timpul transportului!


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ulterior prin Legea nr. 506/2004 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în domeniul comunicațiilor electronice, MEDICAN S.R.L. are responsabilitatea de a gestiona în mod securizat și numai în scopurile specificate datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră. Prin furnizarea adresei de e-mail pe platforma canabismedicinal.ro, vă exprimați în mod explicit și neechivoc consimțământul ca datele dvs. cu caracter personal (inclusiv nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail, IP) să fie înregistrate în baza de date a MEDICAN S.R.L. și să fie procesate și utilizate ulterior de către aceasta. Toți cei care furnizează astfel de date, conform Legii nr. 677/2001, sunt considerați persoane vizate. Scopul colectării datelor de către MEDICAN S.R.L. vizează informarea clienților cu privire la starea contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing de pe site-urile administrate de MEDICAN S.R.L., precum și realizarea de statistici interne, fără a impune alte obligații din partea MEDICAN S.R.L. MEDICAN S.R.L. va procesa datele cu caracter personal pe durata existenței contului persoanei vizate, iar după ștergerea acestuia, va transforma aceste date în informații anonime și le va utiliza în scopuri statistice interne pe durata existenței societății. Confidentialitatea datelor personale ale celor care completează formularul de înscriere este garantată de MEDICAN S.R.L. Terții care au acces la datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră includ: companiile de livrare, procesatorii de plăți și serviciile de e-mail marketing. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare (articolul 12), dreptul de acces la date (articolul 13), dreptul de intervenție asupra datelor (articolul 14), dreptul la opoziție (articolul 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (articolul 17) și dreptul de a vă adresa justiției (articolul 18). De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă la sediul MEDICAN S.R.L., situat pe Strada Urusagului, Nr. 32C, corp C, Etaj 2, Ap. 17,Floresti, Judet Cluj, Romania, cod postal 407280. În cazul în care constatați inexactități în datele dvs., vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.


POLITICA PREȚURILOR

MEDICAN S.R.L. își păstrează dreptul de a-și selecta clienții. Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi, în ambalajul original al producătorului și sunt însoțite de factura fiscală la momentul livrării. Informațiile privind disponibilitatea produselor prezentate pe site sunt actualizate în timp real, cu toate acestea, pot apărea erori ale software-ului sau modificări în privința disponibilității produselor la furnizor. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea comenzilor în situațiile problematice. Ne angajăm să abordăm astfel de situații în mod conciliator și avantajos pentru clienții noștri.

Prețurile produselor sunt actualizate zilnic și includ TVA-ul aferent. Disponibilitatea produselor este afișată în timp real și poate suferi modificări pe parcursul procesului de procesare a comenzii.


LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR (DISCLAIMER)

Toate informațiile furnizate pe acest site au un caracter pur informativ și nu înlocuiesc sfaturile sau prescripțiile medicului dumneavoastră sau ale oricărui personal medical calificat. Este important să nu utilizați informațiile prezentate în aceste pagini în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau afecțiuni, sau pentru a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de personalul medical autorizat. Vă recomandăm să citiți cu atenție prospectul produsului achiziționat. În cazul în care aveți sau suspectați că aveți afecțiuni medicale sau suferiți de vreo boală, vă rugăm să consultați imediat medicul dumneavoastră. Informațiile și sfaturile privind suplimentele alimentare nu au avizul Ministerului Sănătății și al altor organisme abilitate și nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boală. MEDICAN S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru eventualele pagube survenite prin utilizarea produselor în moduri diferite față de cele recomandate. Site-ul canabismedicinal.ro și materialele aferente sunt furnizate „așa cum sunt” și „conform disponibilității”, fără nicio garanție. Utilizatorii recunosc în mod expres că utilizarea acestui site și achiziționarea produselor se realizează pe propriul lor risc. MEDICAN S.R.L. nu oferă garanții că site-ul, serverele sau e-mail-urile sale sunt fără viruși sau alte componente dăunătoare. MEDICAN S.R.L. asigură utilizatorului un acces limitat, în interes personal, la acest site și nu acordă dreptul de a descărca sau modifica parțial sau integral conținutul site-ului, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alt mod, în scopuri comerciale sau contrare intereselor MEDICAN S.R.L., fără acordul său scris.
MEDICAN S.R.L. își rezervă dreptul de a șterge conținutul considerat neadecvat pe site și nu va fi responsabilă și nu va plăti despăgubiri pentru orice daune rezultate din astfel de comunicări. Prin trimiterea sau afișarea materialelor/documentelor, utilizatorii acordă MEDICAN S.R.L. și afiliaților sau asociaților săi drepturi neexclusive, nelimitate, gratuite, irevocabile și retransmisibile de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate și de a distribui conținutul oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că deține toate drepturile asupra conținutului postat pe site și că utilizarea acestuia nu aduce prejudicii niciunei persoane.


SESIZĂRI ȘI RECLAMAȚII

Pentru a înregistra sesizări sau reclamații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa contact@canabismedicinal.ro. În cazul oricărui conflict între MEDICAN S.R.L. și clienți, se depun eforturi pentru a rezolva situația pe cale amiabilă, prin negociere între părți. MEDICAN S.R.L. se angajează să restituie sumele încasate pentru produsele returnate în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data denunțării contractului de către dumneavoastră.


GARANȚIA DE CONFORMITATE

MEDICAN S.R.L. are responsabilitatea de a furniza produse conforme cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care acesta este încheiat, fie verbal, fie în scris. Produsele disponibile pe platforma canabismedicinal.ro beneficiază de garanția prevăzută în conformitate cu art. 4 – pct. 1 lit. e din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, cu excepția celor clasificate drept produse perisabile. Toate articolele comercializate de către canabismedicinal.ro sunt acoperite de condiții de garanție conforme cu legislația în vigoare și politicile comerciale aplicate. Produsele sunt noi și provin exclusiv din surse autorizate de producător. Canabismedicinal.ro garantează calitatea produselor comercializate, oferind întregul suport necesar clienților care doresc să returneze un produs.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, vă sunt garantate următoarele drepturi: dreptul la informare (articolul 12); dreptul de acces la date (articolul 13); dreptul de intervenție asupra datelor (articolul 14); dreptul la opoziție (articolul 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (articolul 17); dreptul de a vă adresa justiției (articolul 18). De asemenea, vă asistă dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și de a solicita ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa printr-o cerere scrisă, datată, semnată, la sediul MEDICAN S.R.L., situat pe Strada Urusagului, Nr. 32C, corp C, Etaj 2, Ap. 17,Floresti, Judet Cluj, Romania, cod postal 40728. În cazul în care identificați inexactități în datele dvs., vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Coșul dvs.

Pentru a continua navigarea pe acest site trebuie sa confirmi ca ai minim 18 ani impliniti.

Informatiile prezentate in website-ul www.canabismedicinal.ro sunt de natura istorica, educationala sau stiintifica, și nu trebuie interpretate ca fiind sfaturi sau instrucțiuni medicale, sau ca înlocuitor pentru indicațiile medicului sau altui profesionist medical personal. Totodata nu constituie in vreun fel catre indemn explicit sau implicit la consumul de cannabis!

Subliniem in mod expres faptul ca toate persoanele care folosesc informatiile regasite in acest website sau le pun in practica, sunt total raspunzatoare pentru faptele lor.

Utilizarea produselor din cannabis sau a celor care contin THC sau CBD, este necesara a fi supravegheata de catre un medic specialist. In Romania, desi legislatia actuala permite aceasta posibilitate, nu exista o infrastructura necesara, iar administrarea sau consumul acestor produse in afara unei astfel de structure este ilegala si nerecomandata!

Persoanele implicate in editarea continului sau colaboratorii, nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele fapte ale unor terti, care desfasoara actiuni in neconcordanta cu legea din Romania.

Site-ul CanabisMedicinal.ro nu sustine, nu incurajeaza si nu promoveaza consumul sau traficul de substante ilegale.